Hey!

Mit navn er Andreas Helbo. Jeg er Serieiværksætter og CRO-specialist og ikke mindst besat af at automatisere alt hvad jeg rører ved... og nårh ja, så er jeg uddannet astrofysiker.

Jeg medstiftede Dialægt, Danmarks største plakatbrand, og løftede virksomheden fra ingenting til en to-cifret millionforretning, fik investering i Løvens Hule af Buch og Lerhman og nu er virksomheden solgt.

I dag er jeg opslugt af flere projekter. Jeg…

  • optimere webshops og landingpages
  • bygge automations og kunstig intelligens baseret på AI og nocode
  • bygge virksomheder som er 99% automatiserede.

Serieiværksætter

2022 - i dag

Siden salget af Dialægt Citatplakat Aps har jeg startet flere brands, koncepter og virksomheder. Både som soloselvstændig og som en del af et mindre og hyper-effektivt team.

Jeg elsker at forretningsudvikle og finde hullerne i markedet. Har du en sjov idé, så giver jeg gerne min ærlige mening. 

Jeg drømmer om at have 10-15 passive indkomster, som enten er ægte passive eller så selvkørende at de kræver et minimum af vedligehold. Jeg ønsker at gøre mig selv fri af hver eneste forretning, således at de potentielt kan sælges videre eller bare køre i baggrunden.

En simpel selvkørende forretning er en god forretning.

CRO-Specialist

2022 - i dag

Jeg er meget optaget af den kvalitative tilgang til konverteringsoptimering. Jeg har lavet de CRO produkter, som jeg selv manglende i Dialægt Citatplakat. 

Jeg har altid været opslugt af at optimere webshops og landingpage. Jeg har altid haft ansvaret for at konveretere så stor en del af de besøgende til kunder som overhovedet muligt.

konverteringsrate optimering er essentielt for at skabe en solid online virksomhed.

Medstifter af Dialægt

2015 - 2022

Sammen med min studiemakker fra Astrofysik startede jeg Dialægt ApS i 2015, hvor vi lavede plakater med danske Dialekter.

Med Dialægt har Nikolaj og jeg skabt Danmarks største plakatbrand, som med de 9 genkendelige bokse har skabt grin og gode personlige gaver over hele landet.

I 2018 deltog vi i Løvens Hule sæson 4 og fik investering fra Jesper Buch og Jan Lehrmann. Året efter i forbindelse med sæson 5 blev Dialægt og Citatplakat fusioneret.

Vi har gennem Dialægt givet os selv en fantastisk og meget praktisk uddannelse i iværksætteri med alle elementer fra investorer, produktudvikling, produktion , lagerstyring, hjemmesideoptimering, bogføring og ikke mindst ledelse.

Vi har sammen med Citatplakat solgt plakater og kort fra mere end 60 millioner kroner og afsendt mere end 1,5 milioner produkter gennem 7 år (næsten) udelukkende i Danmark.

Dialægt butikken 2016
astrofysiker til finurlig fonetik avisudklip

Astrofysiker

2010-2015

Fysik og især astrofysik har altid fascineret mig og jeg elsker at forstå naturen og vores omgivelserne.

Jeg kom ind på en bachelor i Fysik i 2010 ved Aarhus Universitet og mødte her Nikolaj, som jeg siden har startet flere virksomheder sammen med. Vi har arbejdet sammen så længe, at vi i høj grad ved hvordan hinanden tænker og vi kan derfor arbejde præcist og hurtigt sammen. Vi faldt aldrig helt til i forskerverdenen på fysik og astrofysik, men kom dog igennem studiet. Nikolaj og jeg var derfor enige om at vi kunne gøre en større forskel ved at søge iværksætter retningen. 

“Skal I så aldrig bruge jeres uddannelse?”

Gennem bachelor og kandidaten på fysik og astrofysik har vi tillært os evnen, at læse og forstå store mængder viden på relativt kort tid, hvilket jeg har brugt hver eneste dag lige siden.

Desuden har Nikolaj og jeg startet webshoppen astrofysikerne.dk, som sælger solformørkelsesbriller til skoler og institutioner med håb om at flere børn kan opleve det storslåede naturfænomen, når solens skive dækkes af månen.

andreas helbo im aarhus

Elite Triatlet

2006-2016

Som elite triatlet på nationalt niveau, viste jeg målrettethed og et naturligt talent til at levere top præstationer med det enorme mængde af træning, fokus på restitution og forberedelse som er forbundet med triatlon sporten.

Jeg har lært meget om at strukturer min tid og hvor langt man kan nå med fokuseret arbejde. Gennem triatlon har jeg jeg lært at sætte pris på at arbejde hårdt for at opnå noget og vide hvor meget federe det så er, når man endeligt opnår sit mål.

Op gennem junior årene og starten af senior karrieren kørte jeg de kortere og mere intensive kort distance race hvor de lykkedes at blive Dansk Mester på sprint distancen som junior og få 2 x DM Sprint top 5 placeringer i senior feltet.

I sidste halvdel af min tri-karrierer kørte primært jeg 1/2 Ironman med flere gode placeringer i internationale PRO felter. Bedste placering blev nr. 4  på hjemmebane ved 1/2 IM Aarhus med få sekunder op til podiet.

Jeg kørte min første og eneste fulddistance ved Ironman Copenhagen i 2015 i tiden 8.58.30. 

Landingpage eller webshop?

Har du en landingpage (typisk SaaS og B2B virksomheder)
eller har du en webshop?

Ring hverdage fra 9-15
Telefon: 27 29 04 03
Mail besvares inden 24 timer. andreas@andreashelbo.com
Connecte på linkedin?
Derfor er der adgangskrav til resten af CRO Sprinten

Andreashelbo.com er lavet for at skabe bedre webshopoplevelser for for flest mulige slutkunder. 

Jeg vil inspirerer webshops til at bygge bedre og mere brugervenlige webshops som ud over at sælge mere, blive mere profitable også levere en bedre service til kunderne. 

Derfor har jeg valgt at fokusere på større webshops med forbedrings potentiale som er villige til at gøre en forskel. 

Hvad synes du om den holding?

Skriv til mig på andreas@andreashelbo.com